AGENDA PER A XARRAR

Gràcies a la fantàstica pàgina d'ARASAAC www.catedu.es/arasaac trobem molta feina avançada... al menys en el meu cas. A hores d'ara tinc una alumna amb problemes de comunicació amb la que estem iniciant el treball amb una agenda "per a xarrar". La finalitat d'aquesta és que la nena millore les seves estructures oracionals a partir de la pròpia experiència de manera que li resulta més motivador.
Mireu, aquesta és la portada de la part 1, que realment és l'agenda, on peguem els pictos del que hem fet cada dia de la setmana, en cada moment del dia. No sols he inclòs els moments del cole, també hi és l'espai de casa, els menjars, el cap de setmana...




Com podeu veure, és tamany A5 per a ser més "portable", ja que viatja del cole a casa, de casa al cole, etc.
A aquesta part 1, li afegim la 2, part més "engorrosa" ja que ocupa més i és més incòmoda però, igualment necessària, ja que ahí he introduit fulls, també tamany A5, plastificats i amb el velcro, dels colors estandaritzats de l'SPC per a les diferents categories gramaticals, vegeu:






La veritat és que l'agenda creix per dies... ja que les necessitats van surgint i generant la necessitat de més pictogrames...
Per ara estic molt contenta dels resultats, li resulta cridaner i mostra molt interés, així que per ara la feina val la pena!!!
Perdó per la qualitat de les fotos, les vaig haver de fer amb el telèfon... Espere que  us resulte interessant i si algú pot ajudar a millorar-la o necessita alguna idea, no hi ha més que dir-ho!

Comentarios

Entradas populares de este blog

¡Vamos con los donut!